Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнение за Alfa Romeo 156 Sportwagon

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мнение за Alfa Romeo 156 Sportwagon

Какво може да кажете за Alfa Romeo 156 1.9 116 к.с 2004, комби...
    Вози ли добре? Разхода как е? Какво я боли най-вече... имам италианска - фиат браво... знам какво е да патиш.

Първоначално публикувано от vladipi4a Покажи съобщение
    Вози ли добре? Разхода как е? Какво я боли най-вече... имам италианска - фиат браво... знам какво е да патиш.
    Супер си е
    Окачването е слабо

Comment

Малко по-подробно? Дизел не съм имал досега, но това ще ми сефтето. Предполагам е с оная система по 500 лева на дюза... За какво да гледам когато отида да я взимам?

Comment

Състояние на съединител+маховик и турбо /като всеки дизел/. Предно окачване, вече не е толкова скъпо, но ако тропа си е предпоставка за добър коментар на цената.
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD 16V
        DUCATI Monster
        Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V-EX

Comment

Ако си голям пич,скачай смело в играта.Системата е 20 лв. на дюза.Ако пък си малък пич,бегай от италиянски мацки...
          Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

Двигател, горивна система и ск кутия са яки и се намират на добри цени. Страда окачването и се проверява само в сервиз, вътре не се чува тропане и при доста разбити носачи, а ремонта за предница и задница е около 1000 лв общо за всички носачи. Проверявай всички ел системи и такак, както при всяка кола.
            156 Sportwagon 02'

Comment

Драмата с окачването е в горните носачи и тампоните на стаб. щангата които се сменят с такива от лада и стават "вечни" Имам приятел който долните му носачи са още оригиналните а колата е на 17 години

Comment

И моите са здрави долните, един тампон им смених само.
                Обаче скърца и потропва колата, явно е от горните и тампоните на щангата... предстои да разберем?
                156 2.0TS

Comment

Сигурно ли е че е 2004 след като е само 115 коня?
                  Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                  Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                  Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
                    Сигурно ли е че е 2004 след като е само 115 коня?
                    То си ги има доста време, докато изпразнят складовете

Comment

Дизел щом не си имал, значи приготви се зимата да си изряден с акумулатор, подгревни свещи и стартер, защото като мен ще висиш като куче на студа като стане -10 и надолу
                      Fiat Bravo II 1.4 16v

Comment

Първоначално публикувано от vladipi4a Покажи съобщение
                        Мога да ти кажа за 2,4....ела да я подкараш...и ще е твоя...
                        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                        X